BAM

BAM

Over BAM

Koninklijke BAM Groep is een beursgenoteerd bouwconcern met tien werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten en in specifieke markten wereldwijd. De werkmaatschappijen van BAM zijn actief in de business lines Bouw en Vastgoed en Infra, alsmede in Publiek-private samenwerking. BAM heeft een wijdverspreid netwerk van kantoren en circa 20.000 medewerkers in dienst.

Career Control heeft ondersteuning geboden voor het Financial Shared Service (FSS) debiteurenbeheer van BAM. 

Gert Jan Versteeg, teamleider FSS Debiteurenbeheer, aan het woord:

“Voor het beheren van onze debiteurenportefeuille hebben wij regelmatig voor een aantal maanden ondersteuning nodig. Op één uitstap na hebben wij altijd gekozen voor de professionals van Career Control, zij kennen de hedendaagse markt erg goed. Via Career Control vinden wij mensen met passie voor het vak. Debiteurenbeheer is een vak apart. Dat doe je vanuit een passie voor het vak, gecombineerd met commercieel talent. Is dit aan te leren? Nee, dat denk ik niet. Je moet daadkrachtig zijn, door kunnen vragen en de klant centraal kunnen zetten.

Onlangs hebben wij nog een beroep gedaan op Career Control. Voor een tweetal portefeuilles waren wij op zoek naar een debiteurenbeheerder met verstand van zaken en een dosis doorzettingsvermogen. Bij de eerste kandidate was het ‘raak’. Na het interview werd al snel duidelijk dat deze kandidate de perfecte match was. Dat zegt iets over het inlevingsvermogen van de consultants bij Career Control. Zij weten haarfijn de wens van de opdrachtgever te vertalen naar de juiste kandidaat. Dat kunnen er maar weinig.”

Boudewijn Ingwersen

Telefonisch bereikbaar op
+31(0) 6 39 78 33 73

Emailadres: boudewijn@careercontrol.nl