WAAR ATHLETES
AL WERKEN

ONZE TACTIEK

HET FUNDAMENT VAN HET ATHLETES PROGRAMMA STEUNT OP DE VOLGENDE PILAREN:

TRAINING DEVELOPMENT

Een Athlete beschikt over een eigen opleidingsbudget dat wordt ingezet voor opleidingen passend voor jouw carrière als Athlete. Dit leggen we vast in je PAP (Personal Athlete Plan).

HUMAN DEVELOPMENT

Wij investeren niet alleen in vakopleidingen en trainingen, jezelf écht leren kennen is extra belangrijk én leuk!

Kom erachter wie je bent, hoe je het beste werkt, hoe je over komt op anderen, hoe je kunt overtuigen, leer presenteren én communiceren.

TOOL DEVELOPMENT

Leren over en het werken met de meest gebruikte applicaties en werkwijze is noodzakelijk om toekomstig aan de top te blijven. Je blijft hiermee de concurrentie net een stapje voor. Tool development is daarom enorm belangrijk binnen het programma. Hierbij kun je denken aan Power-bi, SAP, Excel, LEAN, agile, power point, Qlickview en nog veel meer.

ASSIGNMENT DEVELOPMENT

Natuurlijk mag je van ons verwachten dat we passende opdrachten zoeken om al die kennis, wijsheid en handigheid in te zetten. Wanneer je aan het werk bent ondersteunen we je met jouw ontwikkeling tijdens de opdracht. Als captain voer jij uit, als coach sturen wij met je mee.

MORE IS MORE

Wanneer je tijd over hebt, bijvoorbeeld wanneer je in afwachting bent van je volgende opdracht, dan focussen wij op extra ontwikkeling op maat. Jij kunt, via ons opleidings- en trainingsaanbod, je kennis verrijken.

OVER ATHLETES

Het aanbieden van opleiding, training en coaching in combinatie met mooie opdrachten, een goed salaris en een auto van de zaak is niet genoeg. Het is ons doel geworden om hét talent in Nederland naar de top te begeleiden. Met enkel talent, een opleiding en vlieguren kom je er niet. De top halen is niet vrijblijvend, daar moet je keihard voor werken. Wij hebben onze jarenlange ervaring, kennis en ambitie ingezet om een programma te ontwikkelen waarmee we jou begeleiden om de top te bereiken én er te blijven. Vanuit onze jarenlange ervaring met het detacheren van interim professionals binnen de vakgebieden Finance & Control, Data en Proces en Credit Management is het tijd voor de volgende stap: het Athletes programma.

ATHLETES | INTERIM-TALENT

Athletes zijn professionals met wilskracht en doorzettingsvermogen. Ze zijn down to earth en gaan verder waar anderen stoppen. Ze zijn van nature nieuwsgierig, durven vragen te stellen en zijn bereid anderen te helpen. Athletes zijn bereid te leren, te innoveren en te excelleren met één doel: behoren tot de top.

Alle rechten voorbehouden © 2023 Career Control