It's our job to find yours

De visie van Career Control is mensen te helpen met plezier het werk te doen dat ze graag willen doen. Geluk, ondernemerschap en verantwoordelijkheidsgevoel, zijn waarden die belangrijk voor ons zijn. Samen met onze gedreven recruiters, die allen uit het vakgebied komen, gaan we creatief op zoek naar de perfecte volgende stap in je carrière, gebaseerd op je talenten, wensen en persoonlijkheid. Onze klanten vertrouwen op de verbindingen die we leggen, waardoor de kans voor onze kandidaten te werken binnen de top van corporate Nederland enorm vergroot wordt. Het grootste compliment voor onze dienstverlening, is dat het grootste gedeelte van onze bemiddelde kandidaten actief contact houdt en ons introduceert in hun eigen netwerk. Deze manier van werven is al jaren verantwoordelijke voor meer dan 50% van onze nieuwe instroom.

De eerste activiteit van Career Control was in 2002, als specialist in Credit Management. Sinds 2011 is Career Control markleider binnen dit specialistische vakgebied. Vanuit een groeiende klantvraag naar de invulling van financiële functies buiten credit management, werd Career Control Finance opgericht. De Finance tak groeit snel en geeft vertrouwen nieuwe labels te creëren. Career Control Banking, richt zich op bancaire professionals en werd in eind 2016 versterkt door de acquisitie van Finamic. Consultancy is de laatste parel die werd toegevoegd. Wederom gedreven door de klantbehoefte aan specialisten op het gebied van proces- en projectmanagement, werden de beste specialisten uit de markt aangetrokken om aan de vraag te kunnen voldoen.

De dienstverlening van Career Control bestaat uit werving & selectie, detachering, executive search en outplacement. De tijdelijke inzet wordt gedaan door middel van de inzet van projectmedewerkers en zzp-ers, maar voornamelijk door onze vaste kern van professionals. Service gerichte specialisten die proactief en resultaatgericht acteren in iedere omgeving. Aangezien onze gedetacheerden opdrachten vervullen binnen de top van het Nederlandse bedrijfsleven, is Career Control zeer gewild als werkgever.

De InControl Group heeft de ambitie te verbreden in niche labels middels eigen initiatieven en acquisities. Zodat er voor kunnen zorgen dat nog meer professionals met plezier doen wat ze het liefst willen doen.


Benieuwd naar de kansen in jouw carrière? Vul je gegevens in of maak een afspraak!

Career Control gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.