It's our job to find yours
NL

Inloggen

Inloggen urenportaal InControl Group

Binnen de In Control Group zijn de onderstaande labels actief.

  • Career Control B.V.
  • Career Control Finance B.V.
  • Career Control Consultancy B.V.
  • Career Control People B.V.
  • Career Control Finamic B.V.
  • Bold Recruitment B.V.
  • Client Control B.V.

 

Inloggen als professional

Op dit onderdeel van onze website kunt je als professional digitaal jouw contracturen verantwoorden. De urenregistratie, en daarmee de uren accordering, is een belangrijk terugkerend onderdeel. Gedurende de periode dat jij als professional bij en via ons werkzaam bent is het de bedoeling dat je wekelijks jouw contracturen en/of eventuele extra uren op juiste wijze verantwoord.  Nadat jij jouw uren hebt ingediend, krijgt jouw contactpersoon bij de opdrachtgever, vaak je directe leidinggevende, een notificatie per e-mail dat hij of zij jouw uren kan gaan beoordelen.  Goedgekeurd – Je ontvangt hiervan een e-mail bericht, geen verdere actie noodzakelijk. Afgekeurd – Je ontvangt hiervan een e-mail bericht, je dient je uren te controleren en in overleg met je leidinggevende opnieuw in te dienen. Bij twijfel kan je contact opnemen met je fieldmanager. 

Log in

 

Inloggen als opdrachtgever

Op dit onderdeel van onze website kunt u als opdrachtgever digitaal de gewerkte uren van onze door u ingehuurde professionals accorderen.

De urenregistratie, en daarmee de uren accordering, is een belangrijk terugkerend onderdeel en de basis voor de facturatie tijdens de periode dat een professional via de In Control Group bij u werkzaam is.

De professionals van de In Control Group voeren wekelijks hun gewerkte uren, zakelijke kilometers en overhead uren (ziekte, verlof, studie-uren) in. Na invoer ontvangt u een notificatie per e-mail en kunt u de uren beoordelen in de online omgeving. Hier kunt u de uren goed- of afkeuren. Bij goedkeuring ontvangt u een factuur, bij afkeuring zal de professional de uren opnieuw moeten beoordelen en opnieuw bij u aanbieden. Indien u hulp nodig heeft kunt u contact opnemen met onze backoffice op telefoonnummer +31(0)348 40 50 60 of met uw accountmanager bij de InControl Group.

Log in

Career Control gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.