It's our job to find yours
NLEN

Blog

Categorie: Actualiteiten
Thom Wouters20-02-2018 10:36
Het vinden van balans tussen werk en privé is niet altijd makkelijk. Er komen veel prikkels op je af. Hoe ga je daar mee om? Mobiele telefoons, e-mails, chats, social media en andere media zorgen voor extra stress. Door onze nieuwe media en de dagelijkse prikkels wordt ontspannen steeds moeilijker. Gelukkig is er veel aan te doen om rust te vinden en balans te houden. Daarom geven wij een aantal tips zodat jij de werkdruk onder controle houdt. Waarom is balans houden tussen werk en privé zo lastig? Heel simpel: We denken te veel en te lang na. Ons hersenschors, oftewel de...
8bekeken
Geen reacties
Categorie: Innovatie
Thom Wouters5-02-2018 10:52
Routineklussen verdwijnen steeds meer van de werkvloer. Door automatisering kan je als credit manager vaker werken aan complexe zaken, je bent efficiënter en productiever. Of toch niet?
86bekeken
Geen reacties
Categorie: Actualiteiten
Thom Wouters19-01-2018 10:40
Elk jaar komen er nieuwe theorieën de wereld in over goed management en leiderschap. Het blijft een gespreksonderwerp, die van grote invloed kunnen zijn op de organisatie. Er staat veel op het spel. Maar zijn managers bereid om er een prijs voor te betalen?
115bekeken
Geen reacties
Categorie: Carrière
Peter van Overbeek17-01-2018 9:57
De recruiter heeft het vacature – landschap de afgelopen jaren flink zien veranderen. Inmiddels ligt de recessie alweer even achter ons. De crisis is op haar retour. Echter, wie er vanuit ging dat een opkrabbelende economie direct zorgt voor nieuwe banen, kwam bedrogen uit. De banenmarkt laat een groei zien, maar nog niet direct om over naar huis te schrijven. Met name veel financieel administratief ‘handjes’ – werk bij multinationals is de afgelopen jaren overgeheveld naar de lage(re) loonlanden. Polen, India en de Filipijnen varen er wel bij.
194bekeken
Geen reacties
Categorie: Innovatie
Thom Wouters11-01-2018 11:50
We staan aan het begin van een nieuw jaar. Enerzijds kijken wij terug op een jaar met veel veranderingen. Anderzijds kijken wij vooruit: wij gaan een jaar tegemoet met veel ontwikkelingen. Zo ondervindt het bedrijfsleven veel aanpassingen op het gebied van data en privacy. De AVG is hier een voorbeeld van. Data kan een zware last zijn voor organisatie, maar biedt grote kansen. Ook in ons werkveld.
128bekeken
Geen reacties
Categorie: Actualiteiten
Thom Wouters21-09-2017 10:02
Wil jij effectiever zijn op het werk? Dagelijks bestaat 60% van jouw werktijd uit het organiseren van werk. Dit kan je beperken. Wij geven een aantal tips waarmee jouw werkweek meer structuur krijgt. Deze 5 tips helpen jou efficiënter werken.
490bekeken
Geen reacties
Categorie: Innovatie
Thom Wouters6-09-2017 11:33
De afgelopen jaren heeft er een transitie plaatsgevonden in de rol van finance. Waar de rol voorheen uitvoerend was, zijn de taken nu adviserend. Hoe kan je het proces optimaliseren? Voor de directie zijn financials van grote waarde in de organisatie. Data kan een ondersteunende rol hebben voor het management. Maar wat zijn precies de voordelen van big data?
454bekeken
Geen reacties
Categorie: Innovatie
Thom Wouters23-08-2017 12:03
Klanten die te laat of helemaal niet betalen: 61% van de grote organisaties in Nederland heeft er last van. Maarliefst 10.000 euro wordt er  aan omzet misgelopen door onbetaalde facturen. Als creditmanager is dit foute boel. Daarom helpen wij jou op weg, zodat jij je cijfers kan verbeteren!
411bekeken
Geen reacties
Categorie: Carrière
Thom Wouters15-08-2017 12:01
Ongetwijfeld heb jij in je studie geleerd hoe je feedback moet geven en ontvangen. Misschien werk je in een verantwoorde organisatie, waar er geen kritiek is maar ‘kansen’. Laten we eerlijk zijn: soms is er kritiek nodig. Zo kan je beter worden. Wil je niet die tiran zijn van kantoor? Zo geef je kritiek op gepaste wijze.
420bekeken
Geen reacties
Categorie: Actualiteiten
Thom Wouters10-08-2017 10:12
Een hervorming van de organisatie kent veel gevaren en struikelblokken. Jouw beste bedoelingen om het bedrijf nieuw leven in te blazen is geen garantie voor succes. Wil jij een succesvolle organisatie leiden? Dan heb jij een casus nodig, waaruit jij kan leren. Dit voorbeeld vind je in Game of Thrones.
339bekeken
Geen reacties
Werken in Utrecht
Career Control gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.