It's our job to find yours
NLEN

Blog

Categorie: Innovatie
Thom Wouters22-03-2018 11:16
Dagelijks zijn financials bezig met verbeteringen toe te passen in de organisatie. Wij, van Career Control, vinden dat een zetje in de rug niet kwaad kan! Binnen de organisatie is er vaak tekort aan tijd, iets waar technologie in kan helpen. Werkprocessen, persoonlijke productiviteit en manier van organiseren zijn onderdelen die waarschijnlijk al in kaart zijn gebracht in uw organisatie. De basis kan per organisatie verschillen: wat gebeurd er nog op papier en welke systemen gebruiken jullie? Wij geven een aantal lifehacks waardoor jij extra tijd krijgt in je dag! 1. Maak de werkstroom overzichtelijk
Alle processen binnen het bedrijf moeten overzichtelijk zijn....
127bekeken
Geen reacties
Categorie: Innovatie
Thom Wouters8-03-2018 11:08
Vliegende auto’s, robot huisdieren en teleporteren. Waar ooit het voorspellen van de toekomst groot werd opgeblazen, merken we dat de realiteit wat degelijker is. Daarom het perfecte moment om de stand op te tellen en te kijken naar de toekomst.
211bekeken
Geen reacties
Categorie: Innovatie
Thom Wouters7-03-2018 11:00
Big data, internet of things, bitcoins, zelfrijdende auto’s of e-facturatie. Innovaties zijn steeds vaker in de publiciteit en volgen elkaar in een steeds hoger tempo op. Welke invloed hebben deze innovaties op jouw beroep? Het antwoord is vrij eenvoudig: alles. Onze samenleving en producten innoveren, dat betekend dat jij ook aan jezelf moet werken.
165bekeken
Geen reacties
Categorie: Actualiteiten
Thom Wouters20-02-2018 10:36
Het vinden van balans tussen werk en privé is niet altijd makkelijk. Er komen veel prikkels op je af. Hoe ga je daar mee om? Mobiele telefoons, e-mails, chats, social media en andere media zorgen voor extra stress. Door onze nieuwe media en de dagelijkse prikkels wordt ontspannen steeds moeilijker. Gelukkig is er veel aan te doen om rust te vinden en balans te houden. Daarom geven wij een aantal tips zodat jij de werkdruk onder controle houdt. Waarom is balans houden tussen werk en privé zo lastig? Heel simpel: We denken te veel en te lang na. Ons hersenschors, oftewel de...
204bekeken
Geen reacties
Categorie: Innovatie
Thom Wouters5-02-2018 10:52
Routineklussen verdwijnen steeds meer van de werkvloer. Door automatisering kan je als credit manager vaker werken aan complexe zaken, je bent efficiënter en productiever. Of toch niet?
390bekeken
Geen reacties
Categorie: Actualiteiten
Thom Wouters19-01-2018 10:40
Elk jaar komen er nieuwe theorieën de wereld in over goed management en leiderschap. Het blijft een gespreksonderwerp, die van grote invloed kunnen zijn op de organisatie. Er staat veel op het spel. Maar zijn managers bereid om er een prijs voor te betalen?
281bekeken
Geen reacties
Categorie: Carrière
Peter van Overbeek17-01-2018 9:57
De recruiter heeft het vacature – landschap de afgelopen jaren flink zien veranderen. Inmiddels ligt de recessie alweer even achter ons. De crisis is op haar retour. Echter, wie er vanuit ging dat een opkrabbelende economie direct zorgt voor nieuwe banen, kwam bedrogen uit. De banenmarkt laat een groei zien, maar nog niet direct om over naar huis te schrijven. Met name veel financieel administratief ‘handjes’ – werk bij multinationals is de afgelopen jaren overgeheveld naar de lage(re) loonlanden. Polen, India en de Filipijnen varen er wel bij.
399bekeken
Geen reacties
Categorie: Innovatie
Thom Wouters11-01-2018 11:50
We staan aan het begin van een nieuw jaar. Enerzijds kijken wij terug op een jaar met veel veranderingen. Anderzijds kijken wij vooruit: wij gaan een jaar tegemoet met veel ontwikkelingen. Zo ondervindt het bedrijfsleven veel aanpassingen op het gebied van data en privacy. De AVG is hier een voorbeeld van. Data kan een zware last zijn voor organisatie, maar biedt grote kansen. Ook in ons werkveld.
344bekeken
Geen reacties
Categorie: Actualiteiten
Thom Wouters21-09-2017 10:02
Wil jij effectiever zijn op het werk? Dagelijks bestaat 60% van jouw werktijd uit het organiseren van werk. Dit kan je beperken. Wij geven een aantal tips waarmee jouw werkweek meer structuur krijgt. Deze 5 tips helpen jou efficiënter werken.
661bekeken
Geen reacties
Categorie: Innovatie
Thom Wouters6-09-2017 11:33
De afgelopen jaren heeft er een transitie plaatsgevonden in de rol van finance. Waar de rol voorheen uitvoerend was, zijn de taken nu adviserend. Hoe kan je het proces optimaliseren? Voor de directie zijn financials van grote waarde in de organisatie. Data kan een ondersteunende rol hebben voor het management. Maar wat zijn precies de voordelen van big data?
657bekeken
Geen reacties
Werken in Utrecht
Career Control gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.