NLEN

Consultancy

Werken in Consultancy

Career Control Consultancy is gericht op businessprocessen en ICT. Bij het doorvoeren van veranderingen die te maken hebben met proces- ketenoptimalisatie, outsourcing van businessprocessen, toepassen van Business Intelligence en het omgaan met Big Data biedt onze organisatie verschillende mogelijkheden. Dit varieert van het vervullen van tijdelijke en vaste functies tot aan het volledig uitvoeren van uw projecten. Als projectmanager, business consultant, business analist, informatie analist, procesmanager, business intelligence consultant, applicatie beheerder en agile consultant kunnen onze professionals op korte en lange basis aan de slag bij een brede portefeuille van opdrachtgevers.

Netwerk van professionals en organisaties

De dienstverlening richt zich op kwalitatieve processen, open communicatie en mensgericht denken. Door gebruik te maken van de expertise van de bestaande organisatie is in korte tijd een kwalitatief hoogwaardig bestand van professionals opgebouwd. De In Control Group heeft inmiddels een organisatie opgebouwd waar ruim 300 mensen werkzaam zijn. Dit met veel plezier, boeiende vacatures, afwisselende opdrachtgevers en volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Proces- en ketenoptimalisatie

Ronald de Kruijf, directeur en mede-eigenaar, weet als geen ander wat een organisatie nodig heeft in proces- en ketenoptimalisatie. Door zijn vakinhoudelijke kennis heeft hij een scherp oog voor talent en wat nodig is voor een specifiek project of optimaliserende organisatie. 
Werken in consultancy Utrecht
Career Control gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.