NLEN

Finance

Ervaring in werving & selectie

Career Control Finance vult financiële vacatures in voor een grote variatie van sectoren en organisaties. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant kon bemiddeling worden gestart in meedenkende professionals op financieel gebied. Mede-eigenaar en directeur, Ruut-Jan Bakkenes, is de drijvende kracht van de organisatie van Career Control Finance. Zijn jarenlange ervaring in de werving & selectie en detachering van financieel personeel bewaken de kwaliteit van de processen en de communicatie met opdrachtgevers.

Deskundig financieel personeel

Career Control vervult vanaf 2002 vacatures op het gebied van creditmanagement. Door steeds goed te luisteren naar de klanten werd er geconstateerd dat juist in economisch moeilijkere tijden de behoefte aan goed opgeleide professionals groeit. Door de crisis is men genoopt efficiënter te werken, wat heeft geleid tot een versnelde volwassen wording van functies en rollen. De crisis heeft de behoefte aan betrokken professionals, die meedenken in plaats van enkel uitvoeren, doen toenemen. Career Control Finance is onderdeel van In Control Group, een sterk groeiende organisatie, waarin werving en selectie een sterk aandeel heeft in de werkzaamheden. Steeds meer tevreden klanten van Career Control uitten de behoefte aan deskundig financieel personeel.

Financiële professionals

De dienstverlening richt zich op een kwalitatief proces, open communicatie en mensgericht denken. Door gebruik te maken van de expertise van de bestaande organisatie is in korte tijd een kwalitatief hoogwaardig bestand van financiële professionals opgebouwd. Deze professionals zijn in dienst van Career Control Finance of hebben zich als zelfstandige ingeschreven om bemiddeld te worden via Career Control Finance.

Kwaliteit voor personeel en opdrachtgever

We hebben een duidelijke toekomstvisie en ambitieuze plannen om verder te groeien als organisatie. Deze plannen zijn echter ondergeschikt aan de te leveren kwaliteit van dienstverlening en het plezier in werken. Onze persoonlijke en plezierige manier van werken zorgt voor een goede samenwerkingsrelatie tussen onze kandidaten en opdrachtgevers. Onderdeel van ons kwaliteitsbeleid is dat wij kandidaten en opdrachtgevers gratis testen aanbieden, middels ons Career Center, waarmee de kwaliteit, het potentieel, de motivatie en de drijfveren van de medewerkers kunnen worden gemeten.
Werken in Finance
Career Control gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.