NLEN

Credit Management

Intermediair voor professionals

Career Control is in 2002 begonnen als intermediair voor professionals in debiteurenbeheerder, incassomedewerker, credit controller tot credit analyst, underwriter, medewerker bijzonder beheer, en risk– & credit manager. Als marktleider en bij een aanzienlijk deel van de opdrachtgevers als preferred supplier in deze nichemarkt, bedienen wij vanuit onze vestigingen in Woerden en Eindhoven de top 200 Credit Management organisaties van Nederland.

Achtergrond in credit management

Alle recruiters hebben een achtergrond in het credit management en spreken de taal. Dit is noodzakelijk voor de afstemming van het profiel met de klant en dit te vertalen naar een match met de juiste kandidaat. Met psychologisch adviesburo LTP is het Career Center opgezet, waarbinnen online assessments ontwikkeld zijn voor de toetsing van talenten, drijfveren en persoonlijkheid, toegespitst op functies binnen het credit management.

Staffing en servicing

Om te kunnen voldoen aan de groeiende klantvraag is Career Control in 2012 gestart met het uitvoeren van projecten op eigen locatie. Dit heeft geleid tot de opzet van zusterbedrijf Client Control, een servicing organisatie met maatwerkoplossingen binnen het order-to-cash domein. Door het aanbieden van zowel ‘staffing’ en ‘servicing’ kan Career Control maatwerkoplossingen bieden haar bij haar klanten, in het eigen service center of een combinatie van beiden.

Verbinden van credit managers

Naast het leveren van het juiste talent met de gewenste ervaring, hebben we ons ten doel gesteld intermediair te zijn in het delen van kennis, om zo bij te kunnen dragen aan de verdere professionalisering van het vakgebied. Binnen een community van credit managers organiseren we ronde tafel sessies, bijeenkomsten en seminars. We leggen verbindingen tussen credit managers met gedeelde doelstellingen of focusgebieden en bieden ze een podium kennis te delen binnen de community app en op Credit Management TV, op deze manier is Career Control Credit Management ruim betrokken in de branche en weten wij als geen ander wat er speelt!
Career Control gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.