It's our job to find yours
NLEN

Career Center

Werving en selectie op maat

Career Control vergelijkt appels met appels. Dit betekend dat wij professionals beoordelen op de kwaliteiten die zij hebben en op de functie waarin zij zitten. Wij kijken graag naar de eigenschappen en vaardigheden van een persoon, zodat zij op de juiste plek komen te zitten. Op deze manier dragen wij bij aan de kwaliteitsverbetering.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Career Control hecht aan een optimale ontwikkeling en investeert daarom in inzicht in kwaliteit en potentieel. Wij bieden onze kandidaten en relaties de mogelijkheid om een gratis assessment te doen en het Enneagramtype te bepalen.
De bureaus waarmee wij werken zijn:

  • LTP, Business psychologists 
  • Egowijs Leiderschap Academie

Assessment LTP

Het assessment wordt afgenomen bij LTP: Eén van de meest vooraanstaande psychologische adviesbureaus van Nederland en een van de marktleiders in (online) assessments. Afhankelijk van de functie die de kandidaat wil gaan vervullen wordt een passend competentieprofiel gekozen. Deze profielen zijn door Career Control in nauwe samenwerking met de leading figures uit ons klantenbestand en LTP ontwikkeld.

Meld je aan

Enneagram

Inzicht in het Enneagram beoogt mensen te helpen zichzelf en anderen te begrijpen, en in het bijzonder waarom mensen op een bepaalde manier op elkaar reageren. Ook wil het een handvat geven om naar persoonlijke groei te zoeken. Samen met het assessment wordt de mogelijkheid geboden gratis jouw Enneagramtype te bepalen. Onze coaches staan klaar om de resultaten te bespreken.

Test

Career Control gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.