NLEN

Banking

Werken in de bancaire sector

Werken in de bancaire sector kan erg aantrekkelijk zijn: de uitdaging, carrièremogelijkheden, werkklimaat en de diversiteit op de werkvloer zijn een aantal positieve kanten van de branche. Onze organisatie heeft een uitstekend netwerk in professionals en financiële instellingen. Opdrachtgevers hebben een groot aanbod in talent, vaardigheden en ervaring zodat de juiste professional zich aansluit bij de organisatie voor de functie die bij diegene past. Career Control Banking zorgt dat professionals de juiste werkplek krijgen. Door een jarenlange ervaring in werving en een uitgebreid netwerk in de markt zorgen wij voor de perfecte match!  

WFT-opleiding

Via het Career Center worden assessments aangeboden die vaardigheden en kennis in kaart brengen. In samenwerking met LTP Business Psychologists bieden wij het inzicht die een professional nodig heeft om zich verder te ontwikkelen en op de juiste plek terecht te komen. Als recruiter stimuleren wij verdere opleiding, door bijvoorbeeld WFT-opleidingen te bieden die nodig zijn voor de job.

Kennis als bancaire dienstverlener

Intern is er veel kennis aanwezig over verschillende functies en de wet- en regelgeving. Daarom besteden wij veel aandacht aan opleiding in vakgebieden als Particuliere Kredietverlening, Effectendienstverlening, Leven- en Pensioenadvisering en Integraal Advies. In een persoonlijk gesprek achterhalen wij wat voor u belangrijk is. Zo komen wij altijd tot een passende oplossing met betrekking tot het tijdelijk invullen van de functies binnen uw team.
Vacatures Rabobank, ING, Volksbank, ABN Amro
Career Control gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.